Франківців закликають «Творити добро разом»

Соціальна акція “Давайте творити добро разом” – це збір продуктових подарунків до Новорічних та Різдвяних свят для одиноких людей похилого віку, які перебувають на...

Соціальна акція “Давайте творити добро разом” – це збір продуктових подарунків до Новорічних та Різдвяних свят для одиноких людей похилого віку, які перебувають на обліку міського територіального центру.

Мета акції – зібрати 100 продуктових наборів вартістю 100 грн кожен та подарувати самотнім бабусям і дідусям, які так цього потребують.

В рамках акції, 23 грудня на Вічевому майдані о 12.00 год молодь нашого міста проведе концертну програму для усіх, кому подобається така ідея, а також будуть вручені подарунки для бабусь та дідусів.

«Робити добрі справи потрібно круглий рік, а такою акцією ми мотивуємо і нагадуємо, що поруч є ті, кому ми можемо допомогти. Для когось із нас 50 чи 100 гривень – невеликі гроші, а для іншої людини – це пів місяця чи місяць мінімального харчування. Ніхто із нас не застрахований і не знає якою буде наша старість, тому юні волонтери і студенти вирішили провести дану акцію», – коментує Мар’яна Циганин, громадська активістка, помічник заступника міського голови.

Читайте також: 

Категорії
Новини
Новини
Loading...