Денис Шмигаль: Проєкт «Мале Карпатське коло» – це шанс зробити потужний ривок в економічному розвитку регіону

Голова облдержадміністрації Денис Шмигаль спільно з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним та представниками проєктних організацій відвідали село Сенечів Долинського району, де вивчали перспективи...

Голова облдержадміністрації Денис Шмигаль спільно з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним та представниками проєктних організацій відвідали село Сенечів Долинського району, де вивчали перспективи будівництва нової дороги між областями.

Йдеться про початок роботи на виконання Меморандуму про співпрацю для реалізації ініціатив «Мале Карпатське коло». Наразі розпочинається підготовка проєктно-кошторисної документації для проведення берегоукріплювальних робіт, будівництва нової та ремонту наявних доріг, пише Фіртка з посиланням на ІФ ОДА.

За словами посадовців, впровадження цієї ініціативи не лише матиме позитивний вплив на розвиток туристичної галузі, але і загалом посилить економіку краю.

«Проєкт «Мале Карпатське коло» – це шанс зробити потужний ривок в економічному розвитку цілого регіону. Переконаний, що завдяки спільній позиції керівництва Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей, із залученням коштів грантових проектів та підтримкою місцевого бізнесу, нам вдасться реалізувати цю ініціативу», – зазначив Денис Шмигаль.

Нагадаємо, що керівники Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької областей підписали Меморандум про співпрацю для реалізації ініціатив «Мале Карпатське коло».

Читайте також: Моста не буде? – проєкт бюджету міста на 2020 рік. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...