У Франківську розповіли, як людей з інвалідністю забезпечують засобами з реабілітації

Сьогодні, 16 грудня, в Івано-Франківську відбулася щотижнева нарада голови облдержадміністрації Дениса Шмигаля з керівниками структурних підрозділів ОДА та територіальних органів виконавчої влади. Володимир Корженьовський,...

Сьогодні, 16 грудня, в Івано-Франківську відбулася щотижнева нарада голови облдержадміністрації Дениса Шмигаля з керівниками структурних підрозділів ОДА та територіальних органів виконавчої влади.

Володимир Корженьовський, директор департаменту ОДА, розповів про стан забезпечення технічними засобами з реабілітації людей з інвалідністю, пише “Галицький кореспондент”.

“У 2018 році на це було виділено 41 мільйон, цього року – понад 60 мільйонів. Фінансування суттєво зростає, але частину суми ми отримали лише в кінці року. Наша область тут серед кращих в Україні”, – сказав посадовець.

Втім, є у цій галузі і проблеми. Іноді, за словами Корженьовського, виробники не надають детальної інформації про свої вироби. Також є і проблеми з інформаційним забезпеченням – людям необхідно пояснювати, хто має право на візки та інші речі.

Голова ОДА Денис Шмигаль зауважив, що з цього питання посадовцям з департаменту соцполітики варто контактувати з його позаштатним радником Миколою Макаром. На сьогоднішню ж нараду його навіть не покликали.

Читайте також: Аварія у Франківську: на вулиці 24 Серпня п’яний водій “Мерседесу” влетів у паркан. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...