Пенсіонер, який побив тростиною вікна Верховинського комунгоспу, заплатить штраф у розмірі 8500 гривень

11 грудня Верховинський районний суд виніс вирок місцевому жителю, який побив тростиною вікна Верховинського комунгоспу. Інцидент стався 12.02.2019 приблизно о 16:00 у Верховинському комбінаті комунальних підприємств....

11 грудня Верховинський районний суд виніс вирок місцевому жителю, який побив тростиною вікна Верховинського комунгоспу.

Інцидент стався 12.02.2019 приблизно о 16:00 у Верховинському комбінаті комунальних підприємств.

Обвинувачений розбив тростиною дві скляні шиби у вхідних дверях вказаного приміщення. При цьому лаявся ненормативною лексикою в адресу працівників адміністрації. Чоловік заподіяв шкоду на 500 грн. та порушив нормальну роботу установи.

В судовому засіданні обвинувачений вину у скоєному не визнав. Суду сказав, що він не розбивав вікна. Та не заперечив, що мав розмову із начальником зазначеного підприємства, а саме, двічі робив йому зауваження з приводу неналежного паркування його особистого автомобіля, так як той залишає машину на тротуарі. Однак вважає, що шиби в дверях були розбиті, та залишаються такими і зараз. Також заперечив факт сварки з працівниками комунгоспу. Спільно із захисником підтримав подане клопотання про закриття кримінального провадження у зв`язку із малозначністю вчиненого правопорушення та відсутності складу злочину.

 Як йдеться у матеріалах справи, сторона обвинувачення  довела вину чоловіка у скоєному доказами.

Суд визнав винним його у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 КК України.

Та призначив покарання за ч.1 ст.296 КК України у вигляді штрафу в 500 неоподатковуваних доходів громадян, що становить 8500 гривень.

На вирок суду може бути подана апеляційна скарга в порядку та строки визначені ст. 395 КПК України, протягом 30 днів з дня його проголошення до Івано-Франківського апеляційного суду через суд, який ухвалив рішення.

Читайте також: Із січня українську курятину перевірятимуть на антибіотики

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...