Нестерпний сморід, таргани та грибок: мешканці франківської багатоповерхівки скаржаться на психічно хворих сусідок. ВІДЕО

В Івано-Франківську мешканці багатоповерхівки потерпають від двох сусідок. Мати та донька перетворили свою квартиру на сміттєзвалище. Мотлох з вулиці жінки зносять додому. Квартиру заклали...

В Івано-Франківську мешканці багатоповерхівки потерпають від двох сусідок. Мати та донька перетворили свою квартиру на сміттєзвалище. Мотлох з вулиці жінки зносять додому. Квартиру заклали так, що всередину не можуть зайти – залазять.

Мешканці не просто страждають від такого сусідства. Непотріб гниє, розтікається, тож частина будинку уражена грибком, пише “Галицький кореспондент” з посиланням на “Факти”..

Мати з донькою психічно хворі. Люди втомилися на них скаржитися. Вони організували толоку. Намагаються не лише самотужки, а й власним коштом розв’язати проблему.

Люди обурені, бо щомісяця платять комірне. А структура, що їх обслуговує, навіть машини для вивезення сміття не забезпечила.

Примусово виселити таких сусідів можна лише через суд. Та це справа не одного дня. Таких випадків у місті – чимало, у жодному з них за останні кілька років житло не відібрали.

Читайте також: У листопаді прикарпатці витратили на нові авто три мільйони доларів США

Категорії
Новини
Новини
Loading...