У Грабівці відбувся схід села щодо питання виселення атовця з 12 дітьми. ВІДЕО

У селі Грабівка, що на Калущині, провели схід села, аби вирішити непорозуміння між односельчанами. Конфлікт виник між переселенцем із РФ, добровольцем “Правого сектору” Олегом...

У селі Грабівка, що на Калущині, провели схід села, аби вирішити непорозуміння між односельчанами. Конфлікт виник між переселенцем із РФ, добровольцем “Правого сектору” Олегом Бутусіним та його сусідами.

Олега Бутусіна  і його багатодітну сім’ю, а це 12 дітей з дружиною, мешканці хочуть виселити з Грабівки.

За словами Олега Бутусіна, конфлікт стався минулого тижня. Його дружина Тетяна зробила зауваження сусідці щодо зрізаних гілок ялинки – і між ними почалася бійка. Потім побилися і їхні сини. З обох сторін були написані заяви до поліції. Чоловік каже, що цю сварку вирішили б мирно, якби громада села не наполягала на виселенні його родини.

Олег – переселенець із Російської Федерації, воював у добровольчому підрозділу “Правий сектор”. Переїхавши на Прикарпаття, сім’я купила будинок у Галицькому районі. Уже три роки вони проживають на Калущині. Старші два сини поїхали на заробітки, а інші діти допомагають у господарстві та бавлять менших. Разом у сім’ї 12 дітей – шість хлопців та шість дівчат.

Сьогодні, 29 грудня, відбувся схід села Грабівка щодо питання виселення сім’ї Бутусіна.

Жодного рішення на сході громади не ухвалили. Як і не домовилися про наступну зустріч. Жителі розійшлися після пропозиції голови райдержадміністрації довірити вирішення цього конфлікту поліції.

Детальніше дивіться у відеосюжеті UA: Карпати.

Читайте також: Правоохоронці розповіли, як прикарпатцям вберегти своє житло від злодіїв

Категорії
Новини
Новини
Loading...