В аварії у Ямниці травмувалися двоє людей. ФОТО

Поліцейські Івано-Франківщини з’ясовують обставини ДТП, у якій двоє осіб травмовано. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода з травмованими трапилася сьогодні, 13 січня, близько 13 години в селі Ямниця,...

Поліцейські Івано-Франківщини з’ясовують обставини ДТП, у якій двоє осіб травмовано.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода з травмованими трапилася сьогодні, 13 січня, близько 13 години в селі Ямниця, Тисменицького району.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 36-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Hyundai SantaFe» не вибрав безпечної швидкості руху, не обрав безпечної дистанції та вчинив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos», під керуванням 40-річного мешканця району, який рухався попереду.

В результаті зіткнення автомобіль «Hyundai SantaFe» відкинуло, де він зіткнувся з електроопорою, яка впала на проїжджу частину.

У результаті аварії водія «Hyundai SantaFe» та пасажира «Daewoo Lanos» з травмами доставлено до лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Деталі та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються правоохоронці.

Поліція Івано-Франківщини закликає водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху. Будьте обережними, вибирайте безпечний швидкісний режим, враховуйте дистанцію з іншими учасниками дорожнього руху.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: У Сівці-Войнилівській помер найстарший священник Івано-Франківської єпархії УПЦ

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...