Коломийський суд виніс вирок чоловіку, який переховував у автівці 104 таблетки “Субутексу”

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок чоловікові, в автомобілі якого знайшли наркотики. 31 серпня 2019 року в ході проведення огляду автомобіля “Volkswagen Golf” сірого кольору...

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок чоловікові, в автомобілі якого знайшли наркотики.

31 серпня 2019 року в ході проведення огляду автомобіля “Volkswagen Golf” сірого кольору поліція виявила 104 таблетки із наркотичною речовиною “Субутекс” та один шприц із речовиною коричневого кольору, пише “Галицький кореспондент”.

Загальна кількість наркотичного засобу, обіг якого обмежено, бупренорфіну становила 0,8507 грама. Згідно з наказом Міністерства охорони здоров`я України № 188 від 01.08.2000 року “Про затвердження таблиць невеликих, великих та особливо великих розмірів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, які знаходяться у незаконному обігу” бупренорфін вагою від 0,8 грама до 8,0 грама є великим розміром.

Чоловік щиро розкаявся у скоєному. Стало відомо, що він вже двічі був судимий через наркозлочини, а також – що він перебуває на обліку в психіатричній лікарні.

10 січня 2020 року суд, вивчивши всі обставини справи, виніс у ній вирок. Чоловіка визнали винним у вчиненні злочину і призначили йому покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки. Але на підставі ст.75 КК України його звільнили від призначеного покарання, встановивши іспитовий строк у два роки.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: В Україні з початку епідсезону від ускладнень грипу померли 5 людей

Категорії
Новини
Новини
Loading...