Водолази, пункти обігріву і вибухотехніки: франківці готуються до Водохреща. ФОТО

Щоб запобігти травмуванню громадян під час Богоявлення Господнього цього року у місцях масового купання, рятувально-водолазна служба обстежує підводні акваторії річок Бистриці Надвірнянської та Бистриці...
Щоб запобігти травмуванню громадян під час Богоявлення Господнього цього року у місцях масового купання, рятувально-водолазна служба обстежує підводні акваторії річок Бистриці Надвірнянської та Бистриці Солотвинської, а також міського озера, що на вул. Г. Мазепи.

Вже до 08:00 ранку на березі р. Бистриця Надвірнянська поруч вул. В. Івасюка (позаду ресторану «Легенда») будуть встановлені два пункти обігріву на базі наметів «Помір – 10», де буде тепло і комфортно, там можна буде переодягнутись, випити гарячого чаю, тощо. Усім учасникам святкового дійства безкоштовно буде запропоновано гарячий чай, печиво, а також смачну рибну юшку. Управлінням економічного та інтеграційного розвитку буде забезпечено одноразовий посуд, печиво, тощо, пише Бліц-інфо.

В день Водосвяття у місцях масових заходів на річках Бистриця Надвірнянська, а також Бистриця Солотвинська в районі Пасічна, та на міському озері будуть цілий день працювати рятувально-водолазні групи з повною амуніцією, КП «ІФ МАРС», КП «Муніципальна варта», МВ поліції, бійці Національної гвардії України, карета швидкої медичної допомоги та бригада медичних працівників. Попередньо всі місця Чину Великого Йорданського освячення та купання будуть обстежуватись фахівцями вибухо-технічної служби ГУ НП в області.

Читайте також: Як на Прикарпатті ремонтують дороги. ВІДЕО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...