“Чорна п’ятниця” за розкладом: Марцінків доручив комунальникам ретельніше прибирати маленькі вулиці

Яка п’ятниця без перевірки? Вже склалася традиція розпочинати цей день ранковою інспекцією. Сьогоднішній ранок не став винятком. Тож в компанії комунальників міський голова Руслан Марцінків знову...

Яка п’ятниця без перевірки? Вже склалася традиція розпочинати цей день ранковою інспекцією.

Сьогоднішній ранок не став винятком. Тож в компанії комунальників міський голова Руслан Марцінків знову перевіряв стан міста. Цього разу під пильне око потрапили вулиці Коновальця, Матейки,  Чорновола. Значну увагу зосередили на бічні вулички та двори, а також обговорили плани робіт на цей рік. Про це йдеться на сайті міського голови.

«Ми заходимо на багато об’єктів, які зараз в роботі, але нажаль через різні обставини не вдалося їх ще завершити. Серед них, скажімо, двір на вулиці Сахарова 30. Цього року ремонт тут завершимо.  Також плануємо розпочати ремонти дворів навпроти Коновальця 93, 95», – наголосив міський голова Руслан Марцінків.

Також він зауважив, що планують завершити роботи на вулиці Озаркевича.

«Там прокладені вже мережі  і в цьому році ця вулиця мала б бути вже завершена обов’язково. Бо це одна із найгірших вулиць Івано-Франківська», – зізнався Марцінків.

Також відвідали озеро на вулиці Сахарова. Тут вандали знищили електроопори, тож найперше треба відновити освітлення.

Прискіпливо оцінювали й прибирання. Загалом, очільник міста залишився задоволений чистотою, щоправда радив комунальникам активніше працювати на маленьких вуличках та у дворах.

Також інспектори завітали й до дитячого садочка №11 «Пізнайко». Там замінено вікна в рамках програми НЕФКО. «Буквально два тижні тому, у нашому закладі поміняли 49 вікон. Тепер чекаємо потепління, щоб розпочали утепляти приміщення та фасад», – зазначила Наталя Сливка, вихователь-методист ДНЗ «Пізнайко».

«Мушу зізнатися, що період новорічно-різдвяних свят – завжди відзначався інтенсивнішим забрудненням міста. Але цього року, ситуація значно краща: дороги прибрані, чисті і немає накопичення якихось побутових відходів, тому це – позитив»,  –  резюмував міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також: У Долині суд оштрафував пенсіонера, який побив сусідку

Категорії
Новини
Новини
Loading...