Благоустрій Калуської райлікарні є найгіршим з-поміж установ міста. ФОТО

Благоустрій Калуської районної лікарні є одним з найстрашніших серед усіх державних і комунальних установ міста. Про це заявили у спільноті “Калуш Убраністичний” в соцмережі “Фейсбук”, пишуть “Вікна”....

Благоустрій Калуської районної лікарні є одним з найстрашніших серед усіх державних і комунальних установ міста.

Про це заявили у спільноті “Калуш Убраністичний” в соцмережі “Фейсбук”, пишуть “Вікна”.

“Вщент розбиті проїзди і пішохідні зони, знищена огорожа, абсолютно недоглянуті клумби і газони (місцями для виду заляпані вапном), розтрощені бордюри і сходи. Навіть нещодавно утеплений фасад виглядає тепер гірше, ніж до ремонту”, — йдеться у дописі.

У соцмережі зазначають, що на території районної лікарні є величезний пустир, який можна було з мінімальними капіталовкладеннями перетворити у відпочинкову зону (гектар землі зі сторони Каракая):

“Зараз же там виросла величезна плантація аморфи, в перемішку з іншими дикорослими деревами і травами. Поміж тих хащів назбирується сміття і рояться змії, пацюки та бездомні собаки. Ганьба керівництву райлікарні. Для того, щоб вирізати і викосити ті джунглі, вичистити те звалище і засадити новими деревами, космічних грошей не треба. Це просто банальний пофігізм”.

Категорії
Новини
Новини
Loading...