Водолази підняли з дна Бистриці близько 60 кілограм небезпечних предметів

Мешканців та гостей міста Івано-Франківська на р. Бистриця Надвірнянська в районі вул. Івасюка, під час святкування Богоявлення Господнього (Водохреща) та з метою створення безпечних...

Мешканців та гостей міста Івано-Франківська на р. Бистриця Надвірнянська в районі вул. Івасюка, під час святкування Богоявлення Господнього (Водохреща) та з метою створення безпечних умов для здійснення даних релігійних обрядів, водолазами аварійно-рятувальної маневрової групи проведено обстеження та очищення 350 м² дна підводної акваторії.

Небезпечних предметів, які б могли завдати шкоду громадянам під час занурення у воду не виявлено.

На р. Бистриця Солотвинська в районі Пасічна (металобаза) водолазами проведено обстеження та очищення 420 м² дна підводної акваторії. З дна водойми вилучено біля 50 кг. небезпечних предметів, які б могли завдати шкоду громадянам під час занурення у воду.

На міському озері в м. Івано-Франківську місце визначене для моржування та місце по вул. Г. Мазепи (в р-ні. пляжу) водолазами Івано-Франківської рятувально-водолазної станції проведено обстеження та очищення 40 м² дна підводної акваторії.

З дна водойми вилучено понад 10 кг. небезпечних предметів, які б могли завдати шкоду громадянам під час занурення у воду.

Читайте також: На Прикарпатті пройде фестиваль моржів

Категорії
Новини
Новини
Loading...