У Івано-Франківську водій вигнав учня із маршрутки

Сьогодні, у групі Фізико-технічний ліцей соціальної мережі Фейсбук, Мирослав Янишівський повідомив про водія, який вигнав учня із салону маршрутки, інформує Правда.іф. «Панове ліцеїсти та друзі ліцею. Зробимо цього перевізника...

Сьогодні, у групі Фізико-технічний ліцей соціальної мережі Фейсбук, Мирослав Янишівський повідомив про водія, який вигнав учня із салону маршрутки, інформує Правда.іф.

«Панове ліцеїсти та друзі ліцею. Зробимо цього перевізника «відомим». Максимально поширимо цей допис.

Учора 20 січня водій цього автобуса грубо зневажив ухвалу міської ради про безплатне перевезення учнів закладів загальної середньої освіти. Попри наявність учнівського квитка встановленого зразка, водій вигнав із салону нашого ліцеїста Маланчука Романа, група Л-32. Жодні пояснення ні Романа, ні присутньої там учительки Ліди Янишівської до уваги не брав.

Водій вважає, що він, а не закони України, не міська рада визначають котрі заклади відносяться до середньої освіти /школи/, а котрі ні /ліцеї/.

На випадок повторення таких інцидентів закликаю ліцеїстів НЕ ВИКОНУВАТИ незаконних вимог таких водіїв. Нехай вони викликають поліцію і пояснюють, що ухвали міської ради на території їхнього автобуса не діють», – йдеться у дописі.

Читайте також: У Коломиї водій вигнав з автобуса неповнолітню з багатодітної сім’ї

Категорії
Новини
Новини
Loading...