Укрзалізниця пропонує подорожувати до Чехії з суттєвими знижками

Укрзалізниця пропонує подорожувати до Європи із суттєвими знижками. Зокрема, вартість проїзду в напрямку Україна — Чехія буде знижена на 65% на перші три місця...

Укрзалізниця пропонує подорожувати до Європи із суттєвими знижками.

Зокрема, вартість проїзду в напрямку Україна — Чехія буде знижена на 65% на перші три місця в обох напрямках. Запровадити новацію планується з 3 лютого 2020 року, повідомляється на сайті УЗ.

“Це допоможе заохотити пасажирів до поїздок у міжнародному сполученні залізничним транспортом та посилити конкуренцію авіа- та автотранспорту”, – переконане керівництво Укрзалізниці.

Угодою встановлюється вартість проїзду в міжнародному сполученні в напрямку “Україна — Чехія — Україна” за “Дисконтною програмою УЗ-ЧД / First Minute Europe” (при розрахунку вартості для АТ “Укрзалізниця” приймається знижка в розмірі 65 % до вартості повного квитка*) на три місця для АТ “Укрзалізниця” в обох напрямках та три місця для АТ “Чеські залізниці” в обох напрямках.

Вартість проїзду становитиме:

–  Київ — Прага — 62 євро на заміну діючих 97,2 євро;

–  Львів — Прага — 48 євро на заміну діючих 80,2 євро. 

Також зауважили, що вказана знижка застосовуватиметься до вартості квитка як складової вартості проїзного документа по території України.

Читайте також: Масштабна пожежа неподалік франківського аеропорту виникла через підпал невідомими. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...