До Івано-Франківської ОТГ приєднаються ще два села. ФОТО

На позачерговому засіданні сесії міської ради депутати прийняли рішення щодо добровільного приєднання Братківецької та Узинської сільських територіальних громад до Івано-Франківської ОТГ.  Це друге рішення....

На позачерговому засіданні сесії міської ради депутати прийняли рішення щодо добровільного приєднання Братківецької та Узинської сільських територіальних громад до Івано-Франківської ОТГ. 

Це друге рішення. Після нього будуть подавати документи на висновок в Івано-Франківську ОДА, інформуєть у пресслужбі Івано-Франківської міської ради.

Також Тисменичанська сільська рада зробила крок до приєднання до Івано-Франківської ОТГ. Міський голова Руслан Марцінків зазначив, що це складний процес, але сьогодні можемо проголосувати за перше рішення і спробувати приєднати це село до міста. Голова села Тисменичани Сергій Баланюк наполягає на приєднанні. Він аргументує це тим, що більшість мешканців Тисменичан працює саме в Івано-Франківську і головне – тут більше перспектив для розвитку. Довідково: Івано-Франківську ОТГ було створено 9 жовтня цього року. Тоді обласний центр приєднав до себе 2 села – Черніїв та Підлужжя, ставши єдиною громадою.

Читайте також: В Івано-Франківську відбудеться “Битва вертепів”

Категорії
Новини
Новини
Loading...