Попрощалися з полеглим бійцем “Едельвейсів”, який загинув в День Соборності

Сотні небайдужих лучан, а також рідні, близькі друзі та побратими попрощалися з загиблим від кулі снайпера 22-річним бійцем із села Лище Луцького району Миколою...

Сотні небайдужих лучан, а також рідні, близькі друзі та побратими попрощалися з загиблим від кулі снайпера 22-річним бійцем із села Лище Луцького району Миколою Сорочуком.

Панахида за військовослужбовцем відбулася 25 січня спершу в рідному селі бійця, а згодом у Свято-Троїцькому кафедральному соборі в Луцьку, інформують Волинські вісті.

Нагадаємо, 24 січня кортеж із тілом загиблого Миколи Сорочука прибув на рідну Волинь. Полеглому під Маріуполем уродженцю села Лище було всього 22 роки. Хлопець через рік після закінчення школи пішов добровольцем на війну. Перед цим із бійцем попрощалися в Маріуполі.

Він загинув 22 січня 2020 року, в День соборності України, від кулі ворожого снайпера. Також 23 січня в селі Лище в пам’ять про загиблого бійця провели жалобну лінійку.

На сторінці 10 Гірсько-Штурмової Бригади, яка дислокується в Коломиї та в якій проходив службу полеглий боєць, написали прощальну публікацію.

На щиті… Герої не вмирають. Він залишився на віки в наших лавах, на віки захисником своєї країни. Він – людина, яка залишиться на завжди в наших серцях …Сьогодні ми проводимо в останню путь нашого побратима – Миколу Сорочука. Злочини російських найманців та бойовиків, яких вони підтримують, ніколи не залишаться без покарання. Шануємо тебе, брате! – йдеться в дописі.

Читайте також: Окупанти на Донбасі 10 разів порушили “тишу”, один боєць загинув, ще один – поранений

Категорії
Новини
Новини
Loading...