У Франківську збирають кошти на відновлення помешкання, де живе мати з двома дітьми. ФОТО

В ніч на 7 січня у Франківську сталась пожежа по вулиці Довга. В помешканні проживала мати з двома дітьми, і був ще дідусь, який...

В ніч на 7 січня у Франківську сталась пожежа по вулиці Довга. В помешканні проживала мати з двома дітьми, і був ще дідусь, який помер 18 січня.

Тимчасово маму з дітьми забрала родичка родини.

Фактично, із-за трагедії, родина опинилася на вулиці, бо крім цієї квартири їм немає куди йти. В них немає нікого, хто б допоміг зробити ремонт, а самій мамі, яка виховує двох дітей, вже давно без їхнього батька, ніколи самотужки не зробити цього, – повідомляє Валерія Кушніренко, керівниця у Благодійній організації “Час добра та милосердя”.

Для відновлення житла родині потрібно чимало коштів. Потрібно ремонтувати все, починаючи з електрики та завершуючи підлогою. Для двох дітей, яким потрібно продовжувати навчання у школі, потрібні нормальні умови.

Ми звертаємось до кожного, хто читає нас та благаємо про допомогу. Це справді жах, біда, але усі разом ми робимо неймовірне. Тож вкотре просимо – давайте допоможемо, заради тих діток, яким так хочеться повернутись додому, – зазначає волонтерка.

Реквізити для допомоги:

Рахунок – Рахунок отримувача в форматі відповідно до стандарту
IBAN UA313366770000026005052549009
EGRPOU – 42732425
Найменування отримувача
БО БФ ЧАС ДОБРА ТА МИЛОСЕРДЯ

Категорії
Новини
Новини
Loading...