На Долинщині продали алкоголь підлітку. ФОТО

Ще одного продавця-правопорушника, якому байдуже здоров’я та благополуччя дітей, викрили працівники ювенальної превенції Долинщини. Напередодні поліцейські у місті Долина провели рейд закладами торгівлі, у...
Ще одного продавця-правопорушника, якому байдуже здоров’я та благополуччя дітей, викрили працівники ювенальної превенції Долинщини.

Напередодні поліцейські у місті Долина провели рейд закладами торгівлі, у яких реалізовують алкогольні напої, пиво та цигарки. У п’яти крамницях, куди навідалися працівники поліції, фактів продажу заборонених товарів особам, що не досягнули 18 років, не було виявлено. Тож ювенальні поліцейські принагідно лише нагадали продавцям про відповідальність за порушення законодавства.

Натомість в одному з магазинів в центральній частині міста працівники ювенальної превенції зафіксували, як крамар продав 15-річному підліткові пиво, навіть не поцікавившись віком хлопця.

Про що невдовзі ж пошкодував, оскільки за порушення поліцейські склали на нього протокол за ч.2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Світлина від Ювенальни Превенції Прикарпатті.

Світлина від Ювенальни Превенції Прикарпатті.

Світлина від Ювенальни Превенції Прикарпатті.

Читайте також: На Косівщині жінка самовільно зайняла земельну ділянку, яка призначена для обслуговування закладів освіти

Категорії
Новини
Новини
Loading...