Держпродспоживслужба застерігає прикарпатців від купівлі небезпечних кондиціонерів

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що до Держпродспоживслужби надійшло повідомлення про продукцію, яка не відповідає загальній вимозі щодо безпечності, а саме –...

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що до Держпродспоживслужби надійшло повідомлення про продукцію, яка не відповідає загальній вимозі щодо безпечності, а саме – кондиціонери повітря під торговою маркою SmartWay.

Так, згідно листа ТОВ “Торгова компанія “ОПТІМ”, згадані кондиціонери повітря під торговою маркою SmartWay (моделі: SME-07A; SME-09A; SME-12A; SME-24A; імпортер ТОВ “ІНОВ ТРЕЙД”) не відповідають загальній вимозі щодо безпечності. Відповідна торгова марка, згідно митного реєстру об’єктів права інтелектуальної власності не належить ТОВ “ІНОВ ТРЕЙД”, повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області.

Тому ТОВ “Торгова компанія “ОПТІМ” просить вжити заходів, щоб призупинити митне оформлення згаданих кондиціонерів та запобігти їх масовому розповсюдженню на ринку України.

Читайте також: Відомий прикарпатський митець з Гуцульщини потребує нашої допомоги

Категорії
Новини
Новини
Loading...