У Долині знайшли паліїв трави. ФОТО

У Долині сектор оперативного реагування та контролю за паркуванням, спільно з рятувальниками провели рейдові перевірки міста, щоб не допустити спалювання сухої трави. Під час рейдів...

У Долині сектор оперативного реагування та контролю за паркуванням, спільно з рятувальниками провели рейдові перевірки міста, щоб не допустити спалювання сухої трави.

Під час рейдів знайшли декількох осіб, які спалювали опале листя та суху траву на власних городах, пише “Галицький кореспондент”.

З порушниками провели роз’яснювальну роботу та повідомили, що це порушення, відповідно до статті 152 КУпАП, тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Також, рятувальники та правоохоронці провели роз’яснювальну роботу серед населення нашого міста щодо шкідливого впливу на довкілля викидів, спричинених спалюванням опалого листя та сухих рослинних залишків.

Читайте також: На горі Піп Іван – мороз та сніг

Категорії
Новини
Новини
Loading...