За січень інспектори з паркування винесли на франківських водіїв понад 300 постанов

Про це сьогодні, 30 січня, на засіданні виконавчого комітету повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Андрій Гіглюк. Так, за другу половину листопада та грудень...
Про це сьогодні, 30 січня, на засіданні виконавчого комітету повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Андрій Гіглюк.

Так, за другу половину листопада та грудень 2019 року інспектори з паркування в складі 4-х чоловік склали 504 постанови про адміністративні правопорушення, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами Гіглюка, всі постанови про притягнення до адміністративної відповідальності за минулий рік складені тільки по ст.122 КУАП.

Всього поступило штрафів по 362 постановах на суму 94 884,50 гривень. 142 постанови підлягають примусовому виконанню через органи Державної виконавчої служби. Якщо штраф оплачений порушником до 10 днів з дати порушення – санкція зменшується на 50%.

“Лише з початку січня 2020 року інспектори з паркування вже склали понад 300 постанов”,- додав Гіглюк.

Нагадаємо,13 листопада на вулиці Івано-Франківська вийшли інспектори з паркування. Ознайомитись з матеріалами фотофіксації правопорушення можна за онлайн посиланням.

Читайте також: Івано-Франківські поліцейські затримали збувача наркотиків

Категорії
Новини
Новини
Loading...