Потрібна допомога: у прикарпатця діагностували важку хворобу. ФОТО

В доцента ПНУ, кандидата педагогічних наук Шуляра Ореста Дмитровича діагностували складну хворобу — “Метастазне ураження бокової маси С1 хребця справа ІХС”. Про це у...

В доцента ПНУ, кандидата педагогічних наук Шуляра Ореста Дмитровича діагностували складну хворобу — “Метастазне ураження бокової маси С1 хребця справа ІХС”.

Про це у соцмережі повідомила Оксана Смерека-Малик .

На сьогоднішній день чоловік переніс операцію в Медичному центрі академіка Спіженка в Києві вартістю 168 тисяч гривень, а також післяопераційне обстеження та курс променевої терапії вартістю 163 тисячі гривень.

Уже в Івано-Франківському онкоцентрі розпочато курс імуно- та хіміотерапії. Ампула призначеного препарату «Keutruda» на один раз — 120 тис. гривень, ще необхідно провести 4 сеанси. Загальна вартість лікування складає 931 тисячу гривень.

Родина майже вичерпала усі свої фінансові можливості, тому вирішила звернутися з проханням про фінансову допомогу до небайдужих.

“Ореста Шуляра знає багато людей — співаків, акторів, викладачів. За 45 років педагогічної діяльності в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника він виховав не одне покоління талановитих артистів, сам активно займався концертною діяльністю (соліст вокальних квартетів «Легінь», «Коло»), багаторічний учасник Митрополичого хору Церкви Святого Воскресіння в Івано-Франківську. Людина щедрої душі та володар унікального голосу, прекрасний педагог та серйозний науковець. Оптиміст по житті, він вірить, що подолає хворобу”, — йдеться у дописі.

Кошти потрібно перерахувати на картку ПриватБанку: 4149 4390 0763 8624 Шуляр Орест Дмитрович.

Світлина від Оксани Смерекої-Малик.

Читайте також: У Карпатах сніжить та сильний туман. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...