Працівники Галицької митниці вилучили понад 100 кг. прикорму для риби. ФОТО

Здебільшого вважають, що риболовля – чоловіча справа. Виявляється все навпаки: підготовка до неї – робота жінок. У цьому на власному досвіді переконались працівники Галицької митниці, коли здійснювали...

Здебільшого вважають, що риболовля – чоловіча справа. Виявляється все навпаки: підготовка до неї – робота жінок.

У цьому на власному досвіді переконались працівники Галицької митниці, коли здійснювали митний контроль автомобіля під керування 45-річної мешканки Волинської області.

У пункті пропуску «Угринів -Долгобичув» вона обрала смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор» й цим засвідчила, що товари для оподаткування відсутні. Однак митники оглянули автівку, а в її конструктивних порожнинах виявили 117 кг. прикорму для риби.

За цим фактом складено протокол. Такі дії мають ознаки порушень митних правил, передбачених ст. 483 Митного кодексу України.

Товар вилучено. Справу скерують до суду.

“Відомо, що існує чимало народних прикмет та забобон щодо рибалки. Хочете – вірте, а хочете – перевірте! Поспіхом готуватись до риболовлі, а тим більше збиратись перед самим відходом з дому або доручати це завдання жінці – погана прикмета”, – йдеться у повідомленні митників.

Світлина від Галицька митниця Держмитслужби.

Світлина від Галицька митниця Держмитслужби.

Світлина від Галицька митниця Держмитслужби.

Читайте також: 14-річного підлітка, який зник з лікарні, франківські патрульні повернули матері. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...