У Середньому Бабині вшанували пам’ять загиблого героя АТО Івана Бєляєва. ФОТО

Учора, 16 лютого, у церкві села Середній Бабин відбулася поминальна служба за загиблим бійцем Іваном Бєляєвим. Про це повідомив у соцмережі Микола Федорів, пишуть “Вікна”. “Відбулась служба в...

Учора, 16 лютого, у церкві села Середній Бабин відбулася поминальна служба за загиблим бійцем Іваном Бєляєвим.

Про це повідомив у соцмережі Микола Федорів, пишуть “Вікна”.

“Відбулась служба в честь і пам’ять загиблого бійця Івана Бєляєва, який чотири роки тому віддав своє життя за незалежність України в зоні АТО. Відвідали його могилу, поспілкувались з родичами”, — йдеться в дописі.

Світлина від Миколи Федорева.

Довідково:

Беляєв Іван Анатолійович народився 7 червня 1974 року в с. Середній Бабин Калуського району. Навчався в Середньобабинській школі, продовжив навчання у Войнилівській середній школі. У 1993 році вступив на навчання у Войнилівське ПТУ № 34, здобувши професію тракториста-механіка. Після навчання в ПТУ був призваний на військову службу. Служив танкістом у військовій частині “Десна”. Після звільнення в запас працював у рибному господарстві “Бабин”.

22 червня 2014 року мобілізований під час третьої хвилі мобілізації на службу до Збройних сил України. Проходив навчання на військовому полігоні на Львівщині. У зоні АТО служив водієм-механіком БМП у складі 72 окремої гвардійської механізованої бригади, в/ч 0849, поблизу міста Волноваха Донецької області.

Загинув 15 лютого 2016 року під час бойового зіткнення із диверсійно-розвідувальною групою противника поблизу села Новотроїцьке та села Миколаївка Волноваського району Донецької області. В Івана залишилася мама та дві сестри.

Бійця АТО посмертно нагородили орденом “За мужність”.

Читайте також: Окупанти гатять із заборонених мінометів

Категорії
Новини
Новини
Loading...