Поліцейські розповіли подробиці смертельних ДТП на Прикарпатті. ФОТО/ВІДЕО

Дорожньо-транспортні пригоди зі летальними наслідками трапилися між Тисменицею і Івано-Франківськом, та у селі Борщів, Снятинського району. Вчора, 17 лютого о 18:50 між населеними пунктами м....

Дорожньо-транспортні пригоди зі летальними наслідками трапилися між Тисменицею і Івано-Франківськом, та у селі Борщів, Снятинського району.

Вчора, 17 лютого о 18:50 між населеними пунктами м. Івано-Франківськ та м. Тисмениця 55-річний мешканець Коломийського району, керуючи автобусом «МАН» на неосвітленій ділянці дороги вчинив наїзд на невідомого пішохода.

Останній перетинав проїжджу частину у невстановленому місці за межами пішохідного переходу.

Пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

Водія доставлено до медичного закладу для проведення огляду на стан сп’яніння – тверезий.

Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого. Його прикмети: на вигляд близько 50 років, був одягнений у коричневу дублянку, чорні штани та чоботи. Жодних документів біля себе немав.

2Шановні громадяни! Якщо вам відома інформація щодо обставин ДТП або особи загиблого, просимо звернутися до відділу поліції”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Аварія в якій загинув велосипедист трапилася близько о 21:30 в селі Борщів, Снятинського району.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 49-річний мешканець Коломиї, керуючи автомобілем «Citroen Jumpy» рухаючись автодорогою Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига” вчинив наїзд на 52-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку.

В результаті ДТП велосипедист загинув на місці.

Водій – тверезий.

За фактами аварії розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

“Шановні водії, пішоходи та велосипедисти! Будьте обережні на дорозі і не порушуйте Правила дорожнього руху. У темну пору доби використовуйте світловідбиваючі елементи, які можуть вберегти вас, а також не вибігайте раптово на проїжджу частину та старайтеся рухатися виключно тротуарами”, – нагадують поліцейські.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: У бою на “Бахмутці” загинув боєць ЗСУ, четверо поранені

Категорії
Новини
Новини
Loading...