Прикарпатець отримав почесне звання “Заслужений енергетик України”. ФОТО

Брецко Михайло Іванович – Заслужений енергетик України та гордість АТ “Прикарпаттяобленерго”. Старший майстер виробничої дільниці служби підстанцій з 22-річним стажем в енергетиці розпочинав на...
Брецко Михайло Іванович – Заслужений енергетик України та гордість АТ “Прикарпаттяобленерго”.

Старший майстер виробничої дільниці служби підстанцій з 22-річним стажем в енергетиці розпочинав на підприємстві електрослюсарем, а от любов до “світлої” професії зародилася ще в дитинстві, коли з батьком-енергетиком копирсався в деталях електрообладнання, йдеться на сторінці АТ “Прикарпаттяобленерго”

Сьогодні Михайло Іванович керує бригадами, які обслуговують високовольтне обладнання 35-110 кВ, ділиться багаторічним досвідом та безцінними знаннями з молодим поколінням підстанційників. Попри викладацьку діяльність в НКК, невтомно продовжує вдосконалювати власну майстерність, читаючи вуськоспеціалізовану літературу та відвідуючи курси з підвищення кваліфікації. 

“За неоціненний внесок у енергозабезпечення Прикарпаття, самовіддану працю та безмежну любов до своєї професії, Президентом України присвоєно почесне звання “Заслужений енергетик України”, – йдеться в дописі.

Читайте також: “Прикарпаття” перемогло у контрольному матчі чернівецьку футбольну команду. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...