Котельню на Дорошенка реконструюють за кредитні гроші: оголошено тендер

Котельню по вулиці Дорошенка, 28а планують реконструювати з установкою нового газового котла загальною потужністю 12 МВт. “Івано-Франківськтеплокомуненерго” запрошує підрядників брати участь у торгах. Інформацію про...

Котельню по вулиці Дорошенка, 28а планують реконструювати з установкою нового газового котла загальною потужністю 12 МВт. “Івано-Франківськтеплокомуненерго” запрошує підрядників брати участь у торгах.

Інформацію про тендер, який “ТКЕ” проводить на кошти ЄБРР, опублікували на фб-сторінці підприємства, інформує Галка.

“Державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго” отримало кредит Європейського банку реконструкції та розвитку на покриття витрат для проекту з централізованого теплопостачання міста Івано-Франківська №39004 “Реконструкція та модернізація системи централізованого теплопостачання міста Івано-Франківська”. Замовник запрошує підрядників надсилати свої запечатані пропозиції для прийняття участі в тендері по контракту, який фінансується з коштів кредиту: “Реконструкція котельні по вул. Дорошенка 28а, з установкою нового газового котла загальною потужністю 12 МВт”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з вимогами, підрядник зобов’язаний розробити проектно-кошторисну документацію, здійснити поставку, монтаж, пуско-налагоджувальні роботи та ввести в експлуатацію новий газовий котел (один котел потужністю 12 МВт для роботи по температурному графіку 115° С і вище з автоматичним пальником, з тягодутевим обладнанням та автоматикою безпеки, з коефіцієнтом корисної дії не менше 92%) та інше допоміжне обладнання в існуючій котельні, п’ять мережевих насосів, включаючи всі необхідні трубопроводи, засувки, датчики, комутаційну та кабельно-провідникову продукцію і т.д.), провести навчання технічного персоналу, як це зазначено у тендерних документах, а також поставити калориметр для визначення теплоти згорання біопалива, аналізатор вологості біопалива, автомобільні ваги та сідельний тягач з напівпричіпом з рухомою підлогою для перевезення біопалива.

Про мінімальні кваліфікаційні вимоги до учасників торгів читайте за посиланням.

Учасники торгів можуть отримати тендерну документацію та всю іншу додаткову інформацію, подавши відповідний письмовий запит на нижче вказану адресу:

Державне міське підприємство «Івано-Франківськтеплокомуненерго»
До уваги: п. Елени Уоррен, Керівника Групи впровадження проекту
Вул. Богдана Хмельницького, 59a,
м. Івано-Франківськ, 76007, Україна
Тел: +380 95 317 5664 факс: (+380 342) 56-35-55
Email: [email protected];
[email protected]

Читайте також: На Прикарпатті правоохоронці вилучили фальсифікат алкоголю на суму понад 400 тисяч

Категорії
Новини
Новини
Loading...