Прикарпатські поліцейські змагалася в Чемпіонаті Національної поліції України з боротьби самбо. ФОТО

Команда поліцейських Івано-Франківщини посіла 9 місце у змаганнях. Про це інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини. 20 лютого, у Харкові стартували змагання з боротьби самбо...
Команда поліцейських Івано-Франківщини посіла 9 місце у змаганнях.

Про це інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

20 лютого, у Харкові стартували змагання з боротьби самбо серед поліцейських з усієї України. Протягом двох днів за звання переможців боролися збірні команди Головних управлінь Національної поліції України в областях та м. Києві, Департаментів патрульної поліції та поліції охорони.

У змаганнях взяли участь 205 співробітників поліції в складі 27 команд з різних регіонів. Усі вони були представлені у 8 вагових категоріях від 57 кілограмів до понад 100 кілограмів.

Прикарпатську команду представляли 8 правоохоронців з різних підрозділів поліції, у тому числі спецпризначенці Управління «Корпус оперативно-раптової дії» та бійці Роти поліції особливого призначення.

За підсумками командної боротьби поліцейські Івано-Франківщини зайняли дев’яте місце.

“Прикарпатські поліцейські вкотре демонструють міцний характер та вміння здобувати перемоги!Вітаємо колег та пишаємося їхніми досягненнями!” – йдеться в дописі.

Читайте також: Один без одного ніяк: історія кінолога Романа Кулика і його чотирилапої напарниці Басти. ВІДЕО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...