“Укрпошта” відновила приймання посилок до Китаю

Публічне акціонерне товариство “Укрпошта” з 26 лютого відновило приймання всіх видів поштових відправлень з України до Китаю. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії,...

Публічне акціонерне товариство “Укрпошта” з 26 лютого відновило приймання всіх видів поштових відправлень з України до Китаю.

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії, пише “Уніан”.

“З 26 лютого відновлюється приймання всіх видів експортних відправлень до Китаю. Це стало можливим завдяки допомозі Посольства Китайської Народної Республіки в Україні. Зараз жодних заборон з боку Національної пошти Китаю щодо приймання посилок немає”, – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що імпортні відправлення з Китаю продовжують надходити в Україну. Національна пошта Китаю та інші логістичні партнери, здійснюють доставку до України, не мають жодних заборон від ВОЗ та Всесвітнього поштового союзу на вивезення пошти з території Китаю. При цьому в “Укрпошті” попередили, що через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній терміни транзиту пошти в Україну можуть бути збільшені.

Нагадуємо, раніше “Укрпошта” оголошувала про тимчасове припинення приймання посилок в Китай у зв’язку зі значним скороченням авіарейсів через спалах коронавіруса в цій країні.

Читайте також: Франківських дітей навчать створювати і декорувати свічки

Категорії
Новини
Новини
Loading...