На Калущині споживання газу скоротили майже вдвічі

Впродовж січня-вересня 2014 року бюджетними установами Калуського району спожито 458,3 тисяч м куб. природного газу, що на 40,6% менше у порівнянні до аналогічного періоду...

Впродовж січня-вересня 2014 року бюджетними установами Калуського району спожито 458,3 тисяч м куб. природного газу, що на 40,6% менше у порівнянні до аналогічного періоду минулого року.

Про це під під час засідання колегії райдержадміністрації повідомив перший заступник голови Калуської РДА Святослав Кавінський 

За його словами, впродовж січня-вересня 2014 року бюджетними установами району також скорочено споживання, електроенергії та вугілля. Зокрема, спожито: 777,4 тис. кВт-год. електроенергії (на 17,0% менше); 1074,4 Гкал. теплової енергії (економія – 11,3%) та 161,3 тонн вугілля (економія – 38,5%).

Читайте також: На Прикарпатті започаткували новий флешмоб (Відео)

“Відповідно до поставлених урядом завдань проводяться заходи з економії природного газу в закладах бюджетної сфери району впродовж опалювального періоду 2014-2015 років, – підкреслив Святослав Кавінський. – У Народному домі села Завадка замінено стару газову систему опалення на енергоефективну, проведено заміну вікон на енергозберігаючі в школах району (Довпотівська ЗОШ І-ІІ ст., Пійлівська ЗОШ І-ІІІ ст., Середнянська ЗОШ І-ІІ ст.). Учора проведено пробний запуск котлів, що працюють на твердому паливі, в котельні районної лікарні по вулиці Каракая, 25”.

Категорії
Життя
Новини
Loading...