Яка погода чекає прикарпатців 8-го березня та на Шевченківські дні

7 та 8 березня в Україні очікується і холодним, і теплим, і з дощами і з квітневим сонцем. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко...

7 та 8 березня в Україні очікується і холодним, і теплим, і з дощами і з квітневим сонцем.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбук.

Так атмосферний фронт зумовить завтра, 7-го березня, дощі в західних областях, у неділю, 8-го березня, дощі охоплять ще й північну частину України, включно з Вінниччиною, Черкаською областю, ввечері Кропивницьким та районами. Надвечір дощі ймовірні на Одещині, де можуть гримнути навіть грози. Сонце чи мінлива весела хмарність дістануться східним областям, південній частині, Дніпру з околицями.

Температура повітря найнижчою очікується у західних областях, +5+11 градусів, високо в Карпатах, можливо, й до нуля. Саме тому там можливий мокрий сніг. Найтепліше буде на Сході та Півдні, до +15+17 градусів. На Півночі та у центральних областях температура повітря протягом дня буде +10+15 градусів.

Вітер завіватиме з півдня, поривчастий, але без перебільшених ламань гілок і валянь білбордів, веселий такий березневий вітер, – зазначила синоптик.

Шевченківськими днями, 9-10 березня, в Україні дощів майже не буде, температурний розподіл втримається у недільних межах, тобто, прохолодно на Заході та Півночі, тепло на Сході та Півдні.

Читайте також: Прикарпатців просять не втручатися у життя кажанів

Категорії
Новини
Новини
Loading...