Прикарпатських жінок-правоохоронців привітали зі святом весни. ФОТО

Мужність та жіночність, ніжність та сила – ці всі якості вдало поєднують у собі жінки-правоохоронці, які на рівні з чоловіками несуть службу в лавах...
Мужність та жіночність, ніжність та сила – ці всі якості вдало поєднують у собі жінки-правоохоронці, які на рівні з чоловіками несуть службу в лавах поліції. І сьогодні, на передодні свята весни, вони приймали щирі слова привітання від керівництва поліції Прикарпаття.

В Головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області зібралися представниці поліції. Очільник обласної поліції полковник поліції Володимир Голубош привітав жінок-поліцейських, які несуть на свої тендітних плечах таку важку, але відповідальну та необхідну роботу – охороняти права і свободи громадян з прийдешним святом весни.

«Жінки, які обрали небезпечну, але вкрай важливу для суспільства професію поліцейського – особливі. Четвертина від усього особового складу прикарпатської поліції – це жінки. Так, не рахуючись із особистим часом, ви сумлінно виконуєте покладені на вас обов’язки. Я щиро дякую вам за вашу нелегку працю і високо оцінюю ваші результати.

У цей весняний день щиро бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку. Нехай щирі усмішки не сходять з ваших облич, нехай завжди Господь Бог оберігає вас від всіх негараздів і щоб ви завжди були щасливі та кохані. Серед вас є 14 працівниць, які служили на сході нашої держави і за це їм окрема подяка.

Я схиляю голову перед матерями, дружинами, доньками та сестрами наших працівників, які загинули при виконанні службових обов’язків. Світла їм пам’ять» – зазначив Володимир Голубош. 

До привітань долучився заступник начальника обласної поліції Василь Кіцелюк: «Не дивлячись на те, що ви виконуєте з честю та гідністю свої функціональні обов’язки на рівні з чоловіками, вам вдається берегти тепло та затишок у своїх сім’ях та виховувати дітей. Бажаю вам міцного здоров’я, миру, добра, тепла, добробуту, жіночого щастя та, щоб від цього щастя у вас був лише блиск в очах. Дякую за роботу, яку ви виконуєте». 

З нагоди свята та за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, жінок-поліцейських відзначили почесними грамотами та подарунками, а родини загиблих отримали матеріальну допомогу.

На завершення урочистих заходів відбувся святковий концерт.

Читайте також: Яка погода чекає прикарпатців 8-го березня та на Шевченківські дні

Категорії
Новини
Новини
Loading...