Під час карантину всі соцвиплати прикарпатці отримуватимуть вчасно

Вчора, 16 березня, на брифінгу, що відбувся у Будинку Уряду, заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко поінформував громадськість стосовно забезпечення соціального захисту населення...

Вчора, 16 березня, на брифінгу, що відбувся у Будинку Уряду, заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко поінформував громадськість стосовно забезпечення соціального захисту населення під час дії заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції.

А саме здійснення виплати та доставки пенсій і соціальних допомог, а також житлових субсидій в умовах попереджувальних заходів у зв’язку з коронавірусом COVID-19.

Заступник міністра повідомив, що одержувачі пенсій та соціальної допомоги жодних змін не відчуватимуть. Оскільки приблизно дві третини отримують свої виплати на банківські картки, інша третина користується послугами Укрпошти.

“А працівники Укрпошти працюють у звичайному режимі”, – сказав заступник міністра.

Він також наголосив, що Укрпошта відповідно до графіка здійснюватиме доставку пенсій та соціальної допомоги маломобільним групам населення безпосередньо додому.

Читайте також: У МОЗ допускають продовження карантину

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...