В Івано-Франківську підтвердили перший випадок коронавірусу

Жінці було 56-років. За межі України вона не виїжджала. Про це на брифінгу о 20 годині повідомили т. в. о. голови ІФ ОДА Віталій Федорів та...

Жінці було 56-років. За межі України вона не виїжджала.

Про це на брифінгу о 20 годині повідомили т. в. о. голови ІФ ОДА Віталій Федорів та міський голова Руслан Марцінків, повідомляє КУРС.

Нагадаємо, що вночі 17 березня в обласній інфекційній лікарні померла 56-річна жінка.  Вона жила і працювала в Івано-Франківську, за кордон не виїжджала.

За словами Віталія Федоріва, жінка захворіла 13 березня. У неї була підвищена температура, кашель. 15 березня жінка звернулася до сімейного лікаря, але від госпіталізації відмовилася.

16 березня її каретою швидкої доставили до інфекційної лікарні. Підключили до апарату штучної вентиляції легень, але вночі 17 березня вона померла.

Попередньо у неї діагностували – Грип А, ускладнений пневмонією. Супутні хвороби – ішемічна хвороба серця.  Втім аналізи померлої направили в лабораторію в Києві для перевірки на коронавірус.

Сьогодні на засіданні міськвиконкому Руслан Марцінків заявив, що місто виділить матеріальну допомогу на поховання померлої в інфекційній лікарні жінки.

Читайте також: В Україні зафіксовано нові випадки інфікування коронавірусом

Категорії
Новини
Новини
Loading...