На Прикарпатті затримали злодія, який вдерся та обікрав магазин

За фактом крадіжки з проникненням у магазин правоохоронцями відкрито кримінальне провадження, в ході якого оперативно встановлено і затримано зловмисника. 19 березня о восьмій ранку...

За фактом крадіжки з проникненням у магазин правоохоронцями відкрито кримінальне провадження, в ході якого оперативно встановлено і затримано зловмисника.

19 березня о восьмій ранку до рогатинських поліцейських звернувся власник магазину у с. Пуків і повідомив про крадіжку. Правоохоронцями встановлено, що вночі зловмисник пошкодив вікно і камери відоспостереження у магазині і викрав документи, грошові кошти, тютюнові вироби й алкоголь.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, оперативники карного розшуку обласної поліції спільно з рогатинськими колегами встановили особу зловмисника та розпочали пошуки.
За декілька годин в облансому центрі правоохоронці розшукали і затримали 28-річного місцевого мешканця у порядку ст. 208 КПК України.

Він раніше судимий за крадіжки з проникненням у помешкання (ч. 3 ст. 185 ККУ). Крім того, перевіряється причетність особи до інших схожих злочинів у Рогатинському районі.

Затриманому слідчі повідомили про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Франківську на Вічевому волонтери роздають перехожим маски

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...