У франківських супермаркетах змінять відстань між покупцями

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 25 березня на засіданні міської комісії ТЕБ і НС. Заступник міського голови Руслан Гайда нагадав, що раніше на засіданні прийняли...

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 25 березня на засіданні міської комісії ТЕБ і НС.

Заступник міського голови Руслан Гайда нагадав, що раніше на засіданні прийняли прийнято рішення про обмеження кількості людей у магазинах та супермаркетах, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

“Зараз ми бачимо, що у великих супермаркетах люди стоять у черзі по 50, а то й більше чоловік. Не всі вони використовують маски. Є велике скупчення. Тож ми рекомендуємо пускати у супермаркети по одному покупцеві на 10 квадратних метрів. Це для того, аби зменшити кількість людей на вулиці”, – зазначив Гайда.

Водночас заступник міського голови Олександр Левицький запропонував зобов’язати великі маркети забезпечити всіх масками.

“Маски мають бути не тільки у продавців. Вони повинні мати маски на продаж для відвідувачів у доступній ціні”, – наголосив Левицький.

З ним погодився і міський голова. Він нагадав, що магазини зараз не платять за землю, оренду, але “заробляють шалені гроші”.

Читайте також: У Франківську дозволили працювати магазинам з насінням та товарами для тварин

Категорії
Новини
Новини
Loading...