Влада розповіла подробиці про зараження і стан нових хворих на коронавірус прикарпатців (ВІДЕО)

В Івано-Франківській ОДА розповіли подробиці про 11 нових хворих на коронавірус прикарпатців, діагноз яких підтвердили ввечері 25 березня.  Про це йшлося під час брифінгу в...

В Івано-Франківській ОДА розповіли подробиці про 11 нових хворих на коронавірус прикарпатців, діагноз яких підтвердили ввечері 25 березня. 

Про це йшлося під час брифінгу в ОДА 26 березня.

Головний санітарний лікар в області Руслан Савчук зазначив, що в межах міста Івано-Франківська є чотири нових хворих, у Тисменицькому районі – три. Додалося по особі в Снятинському, Косівському, Калуському і Надвірнянському районах.

Савчук уточнив, що один з інфікованих – поліціянт Франківська, котрий контактував з родиною загиблої від коронавірусу 56-річної франківки. Чоловік у стані середньої тяжкості. У його колеги вірусу не виявили, але вона продовжує перебувати під наглядом лікарів.

Підтвердження COVID-19 отримав і місцевий священник, з Надвірнянщини, який у стані середньої важкості, але його здоров’я покращується.

“Богослужінь останнім часом він не проводив. Була лише невеличка хода. Контактне коло осіб визначене”, – сказав Савчук.

Контактних осіб 16-ти інфікованих наразі 84 – вони на ізоляції і під спостереженням.

Керівник поліції Прикарпаття Володимир Голубош повідомив, що нині експрес-тестування пройдуть 20 колег правоохоронця, в якого виявили коронавірус.

В.о. голови ОДА Віталій Федорів зазначив, що вже сьогодні в Івано-Франківську починають робити власні тести на коронавірус.

Читайте також: На Косівщині підтвердили випадок зараження COVID-19

Категорії
Новини
Новини
Loading...