Папа Римський помолився за завершення пандемії. ВІДЕО

Папа Франциск на порожній площі Святого Петра зачитав молитву, яку зазвичай читає на Різдво та Великдень, задля завершення світової пандемії коронавірусу. Про це пише “Укрінформ” з...
Папа Франциск на порожній площі Святого Петра зачитав молитву, яку зазвичай читає на Різдво та Великдень, задля завершення світової пандемії коронавірусу.

Про це пише “Укрінформ” з посиланням на “Vatican News”.

“Папа Франциск провів у п’ятницю спеціальну службу Urbi et Orbi зі сходів базиліки Святого Петра. Зазвичай колоритна подія відбувається лише на Різдво та Великдень, ця екстраординарна служба проводилася у зв’язку з важкою ситуацією у світі, оскільки більш ніж половина його населення обмежена у пересуванні, щоб запобігти поширенню епідемії Covid-19”, – йдеться у повідомленні.

Папа Франциск прочитав уривок з Євангелія від святого Марка про Ісуса Христа та його учнів, які потрапили в буревій. Він порівняв пандемію коронавірусу з буревієм.

“Пандемія Covid-19 нагадала нам, що ми всі знаходимося на одному човні, тому ми звертаємось до Ісуса, запитуючи його: Учителю, тебе не хвилює, чи ми загинемо?”, – сказав під час молитви папа Франциск.

Читайте також: Учасники АТО з Бурштина допомагають людям під час карантину. ФОТО

Детальніше дивіться у відеосюжеті:

Категорії
Новини
Новини
Loading...