Долар і євро рвуться вгору: курси валют на сьогодні

Національний банк України на понеділок, 30 березня, встановив офіційний курс гривні до долара США на рівні 28,18 грн/дол., тобто гривня, після падіння до долара...

Національний банк України на понеділок, 30 березня, встановив офіційний курс гривні до долара США на рівні 28,18 грн/дол., тобто гривня, після падіння до долара в п’ятницю на 18 копійок, впала ще на 4 копійки.

Згідно з даними на сайті НБУ, офіційний курс гривні до євро на понеділок встановлений на рівні 30,90 грн/євро, що на 4 копійки нижче за попередній показник, пише “Уніан”.

Нагадуємо, на українському валютному ринку два тижні спостерігався підвищений попит на валюту, викликаний погіршенням настроїв учасників ринку через поширення у світі коронавірусу, проте вже під кінець минулого тижня ажіотаж на валютному ринку почав спадати, оскільки українці продали валюти більше, ніж купили.

У НБУ заявили, що не вводитимуть обмеження на валютному ринку України й продовжать згладжувати надмірні коливання в разі необхідності за допомогою продажу валюти з резервів.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Івано-Франківську в машині швидкої допомоги помер 63-річний чоловік

Категорії
Новини
Новини
Loading...