Допомогти тим, хто рятує – БК “M GROUP DEVELOPMENT” привезла допомогу в лікарні

В час, коли іде спалах коронавірусу і кожного дня зростає статистика тих, хто захворів, соціально відповідальний бізнес просто не має права залишатися осторонь, так...

В час, коли іде спалах коронавірусу і кожного дня зростає статистика тих, хто захворів, соціально відповідальний бізнес просто не має права залишатися осторонь, так вважають у БК “M GROUP DEVELOPMENT”.

 В сучасній історії країни, волонтери і меценати, уже доводили, що можуть стати дієвою силою. Тепер прийшов час допомогти тим, хто на передовій у боротьбі зі спалахом. На жаль, у наших лікувальних закладах відчувається брак навіть найелементарніших речей, які могли б захистити від вірусу самих лікарів.

Тож сьогодні представники компанії завезли у лікувальні заклади міста перший транш допомоги.  Всі медичні вироби сертифіковані.

Отож: Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня: 40.000 рукавиць ( 40 ящиків), 1.200 банок антисептика ( 40 ящиків).

Івано-Франківська обласна інфекційна клінічна лікарня: 40.000 рукавиць ( 40 ящиків), 1.200 банок антисептика ( 40 ящиків).

Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги: 15.000 рукавиць ( 15 ящиків), 600 банок антисептика ( 20 ящиків)

Також допомогу надали у Монастириську центральну районну лікарню –  5.000 рукавиць ( 5 ящиків), 200 банок антисептиків. Нагадаємо, що Монастириська – це районний центр по сусідству з Франківською областю і там зафіксовано значний спалах вірусу, особливо серед медичних працівників.

БК “M GROUP DEVELOPMENT” і надалі буде надавати допомогу нашим медикам та лікарням.

Читайте також: Мешканка Монастириська розповіла, як у неї та трьох її дітей проходить лікування від COVID-19

Категорії
Новини
Новини
Loading...