У померлої породіллі підтвердили коронавірус

У прикарпатки, яка померла 30 березня в Івано-Франківському обласному перинатальному центрі, виявили коронавірус.  Про це розповів головний санітарний лікар Івано-Франківщини Руслан Савчук у прямому...

У прикарпатки, яка померла 30 березня в Івано-Франківському обласному перинатальному центрі, виявили коронавірус. 

Про це розповів головний санітарний лікар Івано-Франківщини Руслан Савчук у прямому ефірі ОТБ “Галичина”. За його словами, медичним працівникам вдалося при житті відібрати у жінки зразки для дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції.

“На кінець дня 31 березня нам уже був відомий результат – у 37-літньої жінки підтвердився COVID-19. Не треба підіймати паніку стосовно того, що перинатальний центр є зоною особливої ситуації. Там вжиті всі заходи”, – зазначає Руслан Савчук. 

Наразі деякі відділення знаходяться на повному карантині. Всі працівники двічі на день контролюють один одного стосовно симптом. Головний санітарний лікар припускає, що можливо будуть приймати жорсткіші заходи щодо карантину. 

Нагадаємо, 30 березня, в Івано-Франківському обласному перинатальному центрі померла жінка. Прикарпатка померла на наступний день після пологів. Пологи були фізіологічні, дитина народилася на терміні 38-39 тижні вагітності. Наразі дівчинка у задовільному стані, за нею спостерігають неонатологи. 

Читайте також: 12 пожеж за добу: на Франківщині горіли суха трава та господарські будівлі

Детальніше дивіться у відеосюжеті:

Категорії
Новини
Новини
Loading...