В Україні можуть посилити карантин на Великодні свята

Учасники щоденної селекторної наради під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо боротьби з поширенням коронавірусу розглянули можливість упровадження більш жорстких карантинних заходів.   Про...
Учасники щоденної селекторної наради під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо боротьби з поширенням коронавірусу розглянули можливість упровадження більш жорстких карантинних заходів.
 

Про це повідомляє пресслужба глави держави, пише “Укрінформ”.

“На нараді було розглянуто можливість упровадження додаткових, більш жорстких карантинних заходів. Зокрема, йшлося про режим “усі в масках” з 6 по 24 квітня та обмеження кількості людей при перебуванні на вулиці”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що саме на Великодні свята (Великдень буде 19 квітня – ред.) очікується пік захворюваності на коронавірус.

“Для запобігання цьому влада провела переговори з усіма телевізійними групами щодо трансляції великодніх богослужінь. Поки що лише три телеканали не дали відповіді щодо таких показів, але перемовини з ними тривають”, – поінформували в пресслужбі Президента.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 25 березня запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України та продовжив карантин до 24 квітня з метою запобігання поширенню COVID-19.

За даними МОЗ, в Україні станом на ранок 1 квітня 669 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 17 летальних, 10 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 120 нових випадків.

Читайте також: Стало відомо, як прикарпатцям виплачуватимуть житлові субсидії у квітні

Категорії
Новини
Новини
Loading...