1590 прикарпатців підписали згоду на самоізоляцію

На Прикарпатті поліція притягнула до відповідальності за порушення самоізоляції чотирьох людей, котрі приїхали з-за кордону. Про це сьогодні повідомив керівник Головного управління поліціїІвано-Франківщини Володимир Голубош на...

На Прикарпатті поліція притягнула до відповідальності за порушення самоізоляції чотирьох людей, котрі приїхали з-за кордону.

Про це сьогодні повідомив керівник Головного управління поліціїІвано-Франківщини Володимир Голубош на щоденному брифінгу з приводу ситуації з епідемією та карантином в області, інформує Фіртка.

За його словами, за останні два тижні згоду на самоізоляцію підписали 1590 прикарпатців, які повернулись з-за кордону.

«Зрозуміло, що поліція не в змозі щоденно контролювати 1,5 тисячі осіб. Але ми вибірково здійснюємо моніторинг дотримання самоізоляції в телефонному режимі а також безпосередньо здійснюємо перевірку», – сказав Голубош.

Щодо обмеження виїздів в Івано-Франківськ, за словами Голубоша, у кого буде значно підвищена температура тим людям проводитимуть огляд медики, за потреби вони будуть доправлятися в медзаклади.

«У кожному конкретному випадку рішення буде прийматися окремо», – зазначив Голубош.

Т. в. о голови ІФ ОДА Віталій Федорів додав, що сам не вітає такі речі, адже вони викликатимуть негатив, та застерігає, щоб не утворювались пробки.

Володимир Голубош додав, що поліція виконує рішення місцевого самоврядування.

Читайте також: В Івано-Франківському ОПЦ підтвердили дві смерті від коронавірусу

Категорії
Новини
Новини
Loading...