З міського бюджету калуській “швидкій” перерахували 50 тис. гривень допомоги

Про це на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 1 квітня повідомив міський голова Калуша Ігор Матвійчук. За словами головного лікаря...

Про це на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 1 квітня повідомив міський голова Калуша Ігор Матвійчук.

За словами головного лікаря Калуської станції швидкої медичної допомоги Василя Романюка, станом на 1 квітня кількість викликів “швидкої” не зросла і становить 45-50 викликів на добу, пишуть “Вікна”.

На день “швидка” госпіталізує 4-5 пацієнтів з пневмоніями. Тепер усі бригади “швидкої” працюють в засобах індивідуального захисту та на кожен виклик виїжджають як на підозру на коронавірус.

Також раніше медики “швидкої” отримали костюми біозахисту.

Раніше йшлося, що для медпрацівників калуської “швидкої” купують 100 захисних окулярів. Їх можна мити й дезінфікувати. До речі, ще два-три тижні тому в Івано-Франківську можна було в магазині вільно купити звичайні захисні будівельні окуляри. Проте їх скупили медичні заклади обласного центру.

Нагадаємо, що минулого року Калуську станцію швидкої і невідкладної медичної допомоги приєднали до комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Нічні морози та до +19° вдень: як зустрічає квітень

Категорії
Новини
Новини
Loading...