Сьогодні проведуть в останню путь загиблого на Сході офіцера 10 ОГШБ Олександра Маланчука

Сьогодні, 3 квітня, на Буковині поховають  загиблого на Сході 23-річного командира взводу 10 ОГШБ, яка дислокується в Коломиї, Олександра Маланчука. 10 ОГШБ на своїй сторінці...

Сьогодні, 3 квітня, на Буковині поховають  загиблого на Сході 23-річного командира взводу 10 ОГШБ, яка дислокується в Коломиї, Олександра Маланчука.

10 ОГШБ на своїй сторінці у Facebook прощається із загиблим Героєм:

“На щиті…Сьогодні ми навіки прощаємось з Олександром Маланчуком, що загинув від рук кремлівських бандитів. Війна завжди забирає кращих. І на карантин війну не поставиш. Війна — вона близько, набагато ближче, ніж здається. Сашко, ти навіки залишишся в наших серцях. Навіки залишишся в лавах “Едельвейсів”. Спи спокійно, друже! Спостерігай зверху за нами. Немає ворогові пробачення і не буде ні сьогодні, ні завтра, ніколи. Ще одним янголом у небесній піхоті стало більше…Слава Україні!”, – йдеться у дописі.

Нагадуємо, 31 березня 2020 року під час бойових дій в Донецькій області від вогнепального поранення загинув 23-річний командир взводу 10 гірсько-штурмової бригади Маланчук Олександр Васильович з Чернівеччини.

Читайте також: На Прикарпатті є “лелече” село. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...