ОДА підписала Меморандум про співпрацю з благодійної та громадською організаціями для боротьби з коронавірусом

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулася робоча зустріч т.в.о. голови облдержадміністрації Віталія Федоріва, заступника голови облдержадміністрації Дмитра Романюка, начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій...
Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулася робоча зустріч т.в.о. голови облдержадміністрації Віталія Федоріва, заступника голови облдержадміністрації Дмитра Романюка, начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Володимира Джигіти із представниками Антикризового фонду по боротьбі COVID-19.
 

Антиризовий фонд створений об’єднаними зусиллями громадських організацій та ініціатив: платформа Тепле Місто, Stop COVID-19.IF, Івано-Франківський ІТ Кластер, об’єднання блогерів coronavirus.if та спільнота ActivePeople.If.

На зустрічі йшлося про об’єднання зусиль обласної державної адміністрації, громадських організацій та волонтерів щодо боротьби із коронавірусом COVID-19, повідомляє пресслужба ОДА.

Віталій Федорів зауважив, що Івано-Франківщина є в зоні ризику щодо поширення коронавірусної інфекції. Співпраця органів влади й громадських ініціатив задля протидії цій небезпеці має важливе значення для нашої області.

“Обласна державна адміністрація розраховує на ширші можливості громадянського суспільства у сьогоднішніх умовах. Органи виконавчої влади та громадськість повинні зробити разом все для того, щоб захистити Прикарпатців сьогодні”, – наголосив посадовець.

У рамках цієї зустрічі відбулося підписання тристороннього Меморандуму обласної державної адміністрації із благодійною організацією “Благодійний фонд “Тепле Місто” та громадською організацією “Івано-Франківський ІТ Кластер” про співпрацю в рамках боротьби з коронавірусом COVID-19.

Читайте також: 16 п’яних водіїв та 5 крадіжок: поліція повідомила про кримінал за добу. ІНФОГРАФІКА

Категорії
Новини
Новини
Loading...