За минулу добу на Прикарпатті сталося 48 пожеж

За минулу добу в області зареєстровано 48 пожеж. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА. Зокрема вчора, 3 квітня, в селі...

За минулу добу в області зареєстровано 48 пожеж.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Зокрема вчора, 3 квітня, в селі Крихівці Івано-Франківської МР горів стовбур дерева та суха трава, у Калуші – тимчасова дерев’яна споруда, у селі Пнів Надвірнянського району – дерев’яний піднавіс, а в смт. Войнилів Калуського району – житловий будинок.

У Калуші трапилася пожежа вантажного автомобіля ЗІЛ-130, сухого очерету та дерев’яної споруди, у смт. Делятин Надвірнянського району загорівся дерев’яний піднавіс з оборогом сіна, у селі Черемхів Коломийського району – дерев’яна господарська будівля, а в селі Заріччі Надвірнянського району – дерев’яний недіючий житловий будинок.

Крім того, на Городенківщині, Богородчанщині, Тлумаччині, Тисмениччині, Надвірнянщині, Коломийщині, Долинщині, Снятинщині, Калущині, у Галицькому районі, на території Івано-Франківської МР горіли сухі трави.

Нагадуємо, у селі Похівка Богородчанського району сталась пожежа недіючої будівлі пилорами. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Франківщині через поранення бензопилою загинув 65-річний чоловік

Категорії
Новини
Новини
Loading...