На Тернопільщині помер інфікований коронавірусом священник

На Тернопільщині помер інфікований коронавірусом священник Олег Вінницкий, який до встановлення діагнозу контактував з 500 особами. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон...

На Тернопільщині помер інфікований коронавірусом священник Олег Вінницкий, який до встановлення діагнозу контактував з 500 особами.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook, пише “Уніан”.

“Сьогодні ранком помер священник Олег Вінницкий, який був першим зафіксованим хворим на COVID-19 на Тернопільщині. Йому було лише 56 років. Не знаючи про те, що він вже інфікований, отець Олег проводив релігійні обряди, бував на похоронах, спілкувався з вірянами”, – заявив він.

За словами заступника голови МВС, загалом до встановлення діагнозу він встиг поспілкуватись з близько 500 людьми.

“Сьогодні Тернопільщина є одним із епіцентрів розвитку епідемії в Україні. Сьогодні там зареєстровано 160 підтверджених випадків захворювання на коронавірус”, – відзначив він.

Геращенко висловив співчуття рідним та близьким священника, який помер від коронавірусу.

“Він ні в чому не був винний. Він не знав, що він заражений такою небезпечною хворобою як коронавірус. Але його приклад демонструє, що священнослужителі є в групі найбільшого ризику зараження вірусом, разом з медиками, поліцейськими, прикордонниками, касирами супермаркетів та аптек. Царство небесне і вічний спокій отцю Олегу”, – резюмував він.

Читайте також: 14 п’яних водіїв та 6 крадіжок: поліція повідомила про кримінал за добу. ІНФОГРАФІКА

Категорії
Новини
Новини
Loading...