На в’їзді до Верховинського району працює санітарний блокпост

З метою забезпечення карантинних заходів та запобіганню проникненню короновірусної інфекції на територію Верховинського району в с.Барвінково на автодорозі Р-62 біля мостового переходу на Чернівецьку...

З метою забезпечення карантинних заходів та запобіганню проникненню короновірусної інфекції на територію Верховинського району в с.Барвінково на автодорозі Р-62 біля мостового переходу на Чернівецьку область організовано роботу контрольно-пропускного пункту.

 

Вищевказаний блокпост встановлений на в’їзді до Верховинського району вчора о 18-00 год., там цілодобово чергуватимуть працівники поліції та медичного закладу, ними буде проводитися температурний скринінг громадянам, перевірятимуть документи та з’ясовуватимуть причину приїзду. У випадку виявлення підвищеної температури чи поганого самопочуття їм буде рекомендовано звернутися до медиків та підписати письмову згоду на самоізоляцію. Особливу увагу будуть приділяти громадянам, які повернулися з-за кордону, пишуть Версії з посиланням на сторінку Верховинська районна державна адміністрація.

За інформацією облдержадміністрації від учора на території області встановлено 8 таких цілодобових санітарних блокпостів на усіх напрямках в’їзду на Прикарпаття – у місті Болехів, Рогатинському, Тлумацькому (с. Нижнів), Городенківському, Снятинському, Косівському, Верховинському районах та на Яблуницькому перевалі.

Нагадаємо також, що з 6 квітня 2020 року Україна на посиленому карантині. Відповідно до постанови Уряду діють нові обмеження через коронавірус, а саме: не можна виходити на вулицю без маски, без документів, групами більше двох осіб, відвідувати парки, сквери, ігрові майданчики та інше.

Світлина від Верховинська районна державна адміністрація.

Світлина від Верховинська районна державна адміністрація.

Читайте також: На гірських дорогах Івано-Франківщини тривають ремонтні роботи. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...