“Церемонія тривала з хвилину”, – молодята з Франківська розповіли про шлюб під час карантину (ФОТО)

Поки весь світ бореться з пандемією смертельно небезпечного коронавірусу, а в українських містах один за одним вводять суворі обмеження, в Івано-Франківську закохана пара вирішила...

Поки весь світ бореться з пандемією смертельно небезпечного коронавірусу, а в українських містах один за одним вводять суворі обмеження, в Івано-Франківську закохана пара вирішила узаконити свої стосунки.

Для справжнього кохання немає перешкод, тому Ольга та Віктор Єрузель в умовах карантину та з дотриманням усіх необхідних обмежень зареєстрували шлюб. “Галка” поспілкувалась з нареченими та розпитала, чому вирішили побратись в такий непевний час, та як відбувалась церемонія шлюбу в умовах карантину.

Наречена Ольга Єрузель розповіла, що зі своїм новоспеченим чоловіком познайомилась ще 9 років тому, а разом вони як пара вже більше року.

“Вітя зробив пропозицію на день закоханих у Луцьку (наразі ми там проживаємо). Приїхавши у Франківськ на вихідні до батьків, ми вирішили піти і подати заяву у наш ДРАЦС (це був кінець лютого, і подумати не могли, що буде карантин)”, – поділилась Оля.

“Церемонія взагалі була незвичайна, тривала, напевно, одну хвилину. Зайшовши в ДРАЦС, в коридорі стояв стіл – там сказали підписатися, дали свідоцтва, і – до побачення! Обмінялися обручками ми вже під Ратушею”.

Наречені зізнаються, що остерігалися коронавірусу, тож були і в масках, і рукавицях. А обручки одягали на рукавиці, щоб не знімати і не наражати себе та інших на небезпеку.

Категорії
Новини
Новини
Loading...